keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Vaihtelua käyntilenkkeihin



Minun on jo pitkään tehnyt mieli opettaa hevoseni ajolle. En muka koskaan aiemmin ole löytänyt siihen todellista aikaa, joten mikä olisikaan parempi sauma toteuttaa haaveeni kuin hevosen "sairasloma"? Otan ohjasajolenkit Akselin viikko-ohjelmaan ja mikäli kaikki menee hyvin, toivon saavani kärryt hevosen perään vielä tämän vuoden puolella. Huomatkaa, että en silti aio pitää kiirettä. ;)

Minun pitäisi teetättää Akselille länget. Haluan kuitenkin ensin nähdä, että hevoseni lihasarvot oikeasti laskevat ja toipuminen lähtee toivotulla tavalla käyntiin. On hieman turha teetättää länget ja todeta puolen vuoden päästä, että eihän tästä kuitenkaan mitään tullut. Minusta tuntuu kamalan surulliselta, että tällä hetkellä kaikki on yhtä jatkoaikaa ja epävarmuutta.


Lapsi on terve, kun se leikkii!

2 kommenttia:

  1. Löysin toisen hevosblogin kautta tänne ja totesin, että tosi mielenkiintoinen blogi sinulla. Ja samalla vähän surullinenkin, ikävää, että hevosesi on sairas. Hienokin hän on. :) Toivottavasti hoito puree ja pääsette vielä touhuamaan normaalisti yhdessä. :)

    VastaaPoista

Hei lukijani! Saan kaikista kommenteista ilmoituksen sähköpostiini, joten vastaan myös vanhempien kirjoitusten kommentointiin.